Binnenkort

11 september

Privé: Wij zoeken een stagiair(e)!

We zijn op zoek naar een mega enthousiaste stagiair(e) om ons team te versterken. Een jonge hond die wil leren en samenwerkingen durft aan te gaan. Je wordt onderdeel van onze jonge team, waar iedereen zich vrijwillig inzet om zo hun liefde voor de stad delen. Klein beginnen en samen groots worden. Laten we het doen.

Stagiair(e) voor UUT
Communicatie | Creatief ondernemen | Event management | Journalistiek

Als stagiair(e) werk je samen met de projectleider en de communicatieafdeling van NJR aan het opzetten en ondersteunen van UUT. Je helpt met het begeleiden van de UUT vrijwilligers. Je coacht hen, organiseert bijeenkomsten (o.a. één of meerdere SYNC evenementen, klik hier voor meer info) en werkt mee aan het bedenken en uitvoeren van onze grootse ideeën en wilde dromen. Wanneer nodig ben jij ook de beroerdste niet en steek je de handen uit de mouwen om mee te helpen bij activiteiten. Zo speel jij een grote rol in het draaiende houden van UUT!

Naast de aansturing van UUT zoek je mee naar initiatieven die voor onze community van waarde kunnen zijn. Je overlegt met organisaties en regelt samenwerkingen. Je kent het lokale netwerk van Utrecht als geen ander.

Ten slotte ben je verantwoordelijk voor het beheren van de sociale media van UUT. Met jouw sociale media skills zorg jij ervoor dat heel Utrecht weet van onze verhalen. Ook is het belangrijk dat je goed bent met spelling en zinsopbouw. Eindredactie voeren is niet niks!

UUT is op zoek naar een stagiair(e) die
· Utrecht goed kent of heel graag goed wil leren kennen
· Een klik heeft met jongeren
· Talent heeft voor organiseren en plannen
· Zich niet snel uit het veld laat slaan
· Communicatief sterk is
· Affiniteit heeft met journalistiek en/of media en helemaal thuis is in sociale media
· Goed is met spelling en zinsopbouw
· Makkelijk kan schakelen tussen jongeren en professionals
· Creatief, proactief en ondernemend is

Wat bieden we?
· Een geweldige stage met veel verantwoordelijkheid
· Werken bij NJR, het netwerk van jonge changemakers
· Opbouw van een waardevol netwerk voor je professionele carrière
· Trainingen en coaching
· De kans om onderdeel te zijn van een jong bruisend en creatief collectief in Utrecht
· Een stagevergoeding van €300,- per maand (bij een stage van vier dagen per week)
· Een stage van minimaal 6 maanden en maximaal 1 jaar

Solliciteren
Lijkt dit je wat? En pas jij in het profiel? Stuur dan je motivatie en CV voor vrijdag 1 juli 17:00 uur naar nusretmusa@njr.nl o.v.v. “Stage UUT”. Sollicitatiegesprekken vinden doorlopend plaats tot de meest geschikte kandidaat is gevonden. Het is aan te raden om direct te reageren.

Over de projectpartners
UUT is een initiatief van Gemeente Utrecht, dat begeleid wordt door NJR. NJR is hét jongerennetwerk van Nederland. Het is de missie van NJR om jongeren te verbinden: met hun eigen sterke punten, met elkaar en met de organisaties die vormgeven aan onze omgeving.

  • Projectleider
    Nusret Musa

    Onze UUT'ers helpen met hun creatieve en persoonlijke ontwikkeling is waar ik lekker op ga. Het is echt prachtig om deze jonge creatievelingen te zien hoe zij naar dingen kijken en hoeveel liefde ze voor hun omgeving hebben. Ik ervaar het als een mooi cadeautje om onderdeel te zijn van UUT en om op onze manier Utrecht elke dag nog iets mooier te maken dan het al is. Wil je me onontdekte plekken laten zien, me in contact brengen met mensen waarvan jij denkt dat ik die moet ontmoeten of gewoon praten om te connecten? YES PLEASE! Ook deze UUT'er omarmt je.

deel je scheel


Eet Feest

Erop UUT #9

Onze tips van deze week, voor jou uitgezocht!
Mode Muze

Gezocht: Stagiaire voor UUT

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en de allerleukste stage in Utrecht? Toevallig! Want wij zoeken een nieuwe stagiair(e)!
Muziek manie

Slag om Stukafest

Drie bands strijden in Café Hofman om de felbegeerde laatste plek op de poster van Stukafest Utrecht 2015.