Wie en wat is UUT

Wij zijn verliefd op Utrecht! Daarom kom je ons overal tegen: dansend met een straatmuzikant onder de Dom en meezingend bij een volksopera in Ondiep, om tussendoor even bij te komen met een bakje koffie in the Village. 

UUT is dè springplank voor jong creatief talent. In Utrecht zijn we een broedplaats voor creatievelingen die aanjagen, die verliefd zijn op Utrecht en dat willen laten zien. UUT is een platform om jongeren hun creatieve talenten te laten ontdekken en hun sterke punten te laten ontplooien.
Wij delen onze liefde voor Utrecht via UUT.nl Daar lees je verhalen over initiatieven en mensen die Utrecht mooi maken. De rode draad? Alles wat ons raakt, in Utrecht. Ook gaan we graag samenwerkingen aan met andere organisaties en zijn we een klankbord voor de gemeente. 

Deel je deze liefde met ons? En wil je iets doen om Utrecht nog mooier te maken? Vertel ons dan over je initiatief of idee, want wij kennen mensen die jou vast kunnen helpen. 

Ook kun je je aanmelden voor ons redactieteam, als schrijver, fotograaf, spotter of meedenker. We zoeken altijd nieuwe jonge creatievelingen die willen connecten met andere Utrechters.  Dus gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Mail dan naar info@uut.nl and we will het back to you.
Meedoen is makkelijk. Met onze liefde voor creativiteit en de stad kunnen we samen shinen.

Wij krijgen support van NJR – het netwerk van jonge changemakers – en Gemeente Utrecht.

One Comment

Geef een reactie

[instagram-feed]