Muziek

Een sloophamerend begin van de week

Dit doen ze natuurlijk niet alleen. Waar The Orwells zelf dit jaar nog mee tourden in het voorprogramma van Arctic Monkeys, wordt hun eigen voorprogramma deze avond verzorgd door DZ Deathrays: vuige thrashpop uit Australië.

Vuig wellicht, maar ook aanstekelijk. Het duo DZ Deathrays heeft niet voor niets in hun thuisland hoge ogen gegooid met hun debuut, maar met de onlangs verschenen opvolger ‘Black Rat’ moeten ze de wereld veroveren! Een voorprogramma om niet te missen.

The Orwells uit Chicago zullen zich in Utrecht wel op hun plek voelen: dit is namelijk de ‘windy city’ van Nederland. Verwacht van de band zelf eerder een wervelstorm. Eerder dit jaar lieten ze al een twijfelachtig legendarische indruk achter op het Noorderzon Festival in Groningen en speelden instrumenten stuk bij een televisie-optreden bij Letterman.

Dus als het weekend niet helemaal bevredigend was, of als je juist niet wil dat het weekend al voorbij is, óf als je gewoon een middelvinger naar de midweek op wil steken, bezoek dan lekker deze angstaanjagende combi van zweet en gitaren in De Helling.

Geef een reactie

[instagram-feed]