Film festijn

The Diary Of A Teenage Girl

Minnie is een 15-jarige tekenares en, zoals bijna elke tiener, onzeker over van alles en nog wat. Ze uit dat in haar tekeningen en monologen, die ze opneemt met een taperecorder. Een taperecorder, ja. Het verhaal speelt zich af tijdens de roaring seventies in hartje San Francisco. Parken zitten vol met hippies en drugs liggen voor het oprapen. Dit lijkt Minnie allemaal niet te verleiden, maar ma’s vriend wel. Ze heeft het op een avond wel héél gezellig met hem…

The Diary of a Teenage Girl komt pas 13 augustus in de Nederlandse bioscoop, maar jij kunt hem zondagmiddag 9 augustus al bewonderen! Voor € 5,- scoor jij (als CJP’er) één van de slechts 80 plekken bij de voorpremière. Iedere CJP’er mag één introducé meenemen, ook voor € 5,- uiteraard. Mocht jij nog geen CJP’er zijn, is dit een mooi moment om een CJP-pas aan te schaffen (voor iedereen tot 30 jaar!).

Om je aan te melden moet je voor- en achternaam, het gewenste aantal tickets (maximaal twee plekken per CJP-pas) en je CJP-nummer mailen naar marije@cjp.nl. Betalen kan, op vertoon van je pas, op de dag zelf aan de kassa. Vergeet niet jezelf op aanwezig te zetten bij het Facebook-event!

Dus:
Wat? De exclusieve voorpremière van de film The Diary of a Teenage Girl
Waar? Louis Hartlooper Complex
Wanneer? Zondag 9 augustus om 13.00
Waarom? Omdat dit een unieke kans is!

Geef een reactie

[instagram-feed]