Sync

SYNC #2 – TERUGBLIK

Tijdens deze tweede editie van het zelf benoemde succesvolle SYNC werden opnieuw sociale initiatieven samengebracht met mensen die graag hun brein laten werken. Om samen met oplossingen en innovatieve ideeën te komen.

Initiatief nummero uno was Potje Met. Ja, zij waren inderdaad de mensen van de worteljam. Lekker dat ‘ie was! Zoals die jam maken ze nog veel meer, bijvoorbeeld chutneys en tapenades behoren tot hun expertise. Deze willen zij graag vast kunnen aanbieden, zonder vaste toevoer. Probleempje zou je zeggen? Wel als je weet dat hun producten gemaakt worden van overgebleven eten (dat eigenlijk in de prullenbak zou belanden). Daarom waren zij dus op SYNC.

Nummer twee; Voor de Aardigheid; de verspreiders van de nodige positiviteit in ons mooie stadje. De 178 aardige ontwerpers die Utrecht graag wat vrolijker maken zochten naar goede ideeën voor de uitvoering hiervan.

Tip: kijk in Hoog Catherijne, ter hoogte van de Invito, eens naar links! Het zal je dag geheid leuker maken.

Nummertje drie; het Fair Fashion Festival. Mijn modehartje maakte een sprongetje bij het horen van dit initiatief. De dame die hier over kwam vertellen had natuurlijk ook een vraagje aan ons als creatieve meedenkers… Hoe kunnen ze een grotere verscheidenheid aan mensen aantrekken? Want alleen blanke hipsters word na een tijdje ook zo saai. Ben jij een modegek en een wereldverbeteraar? Lees dan hier de oproep van Fair Fashion Festival, want zij zijn op zoek naar vrijwilligers voor een nieuw team.

De foto’s vind je hier, om je nog meer te overtuigen de volgende keer ook te komen ‘SYNCEN’.

 

 

Geef een reactie

[instagram-feed]