Hotspots

Alles is te koop bij KOOF!

KOOF
Hoog Catherijne is een plek waar nog niet zoveel leuke of gezellige eettentjes zitten, maar KOOF is de uitzondering op de regel. Dit gezellige tentje verkoopt sinds 29 maart alles op het gebied van soep tot salade en van appeltaart tot koffie, maar dat is niet het enige. De samenwerking tussen KOOF en concept store Alchemie maakt dat je spullen kunt uitkiezen om te kopen, terwijl je lekker aan het lunchen bent.

De rustige donderdagmiddag waarop ik bij KOOF (wat jaren ’60 slang is voor ‘cool’) langsging bestelde ik een lekker sapje. We kregen een sneakpeak van een nieuw sapje bestaande uit kiwi, banaan, jasmijnthee, citroensap en spinazie. Heerlijk! Terwijl ik genoot van mijn gezonde sapje keek ik mijn ogen uit, naar alle leuke dingen om me heen. Dat is wat het zo leuk maakt om bij KOOF langs te gaan; het is er altijd anders en al helemaal nooit saai!

Alchemie
Alles wat je in de winkel ziet is te koop. Van vintage meubels en kleding tot nieuwe kunst en sieraden. Het idee achter deze leuke concept store is het samenbrengen van verschillende (kunst)elementen. Vandaar ook de naam Alchemie: de wetenschap die zich bezighoudt met verschillende elementen.

Bij Alchemie is het trouwens niet alleen leuk shoppen, maar ook verantwoord. Wanneer je bijvoorbeeld handgemaakte sieraden koopt gaat er een deel van de opbrengst naar een goed doel, dat elke zes weken opnieuw wordt uitgekozen. Een win-win situatie dus!

Goed om te weten
KOOF is ook beschikbaar voor grote(re) groepen en verzorgt catering.
KOOF & Alchemie zitten tot het eind van het jaar op de huidige locatie in Hoog Catharijne, tegenover Sabon en het V&D café.
Je kunt deze super-combinatie supporten door een financiele bijdrage te leveren, in ruil daarvoor krijg je een etentje.
Daarnaast kun je ze ook online vinden, op bijvoorbeeld Facebook:

Facebook Alchemie
Facebook KOOF & de website

 

 

 

Geef een reactie

[instagram-feed]