Muziek

RAAR IS ZO GEK NOG NIET

Dansen, praten, lachen en blij zijn. Maar dan net even anders. Het feest waar iedereen de kans krijgt vreemd te gaan. Daar waar de BONTE AVOND staat voor een all-nighter vol jeugdsentiment met oude helden, hitjes en een goed gevulde verkleedkist, staat Fluff Disco voor smerige, smeuïge en obscure muziek met een vies randje. De ideale match was geboren.

Nu denk je wellicht, moet ik hier wel zo nodig zijn? Wil ik me hiermee associëren? Kan ik hiermee thuiskomen? Ja! Want aan muzikale hoogstandjes geen gebrek. Echter wel in een ander jasje. Zo brengen rappers Sticks & Dr. Moon je een dj-set, geeft Utrecht’s Finest techno-dj Nuno Dos Santos je op je donder met dansbare hitjes uit de 90’s en gaat Samuel Deep meerdere malen over de kop met wat fijne Dancehall.

Daarnaast krijgt Op Se Koppie versterking van een aantal toffe kroegen uit de stad. In ‘Cafe de Club’ (kelder WVS) zorgen de barmannen en -vrouwen van Het Hart, Flater, Voortuin en ’t Gras van de Buren voor genot aan het oor. Alles wordt deze avond uit de kast gehaald om het jou naar de zin te maken:  hottubs, bloemetjes, plantjes, opblaaselementen, ballonnen, slingers, wc-raves, buiktruitjes, bomberjackies en andere gekkigheid. Niemand wordt overgeslagen en iedereen is welkom. Even lekker alle koppen bij elkaar.

Na de pijnlijke sluiting van Hal16, thuisbasis van Fluff en BONTE AVOND, vonden ze beiden hun glorie in EKKO en De Helling. Vrijdag is de Winkel van Sinkel aan de beurt, deze keer met gebundelde krachten. Reden genoeg voor mij om hier mijn verjaardagsfeestje te vieren!

Het feest kan nog wilder worden, want jij kunt jezelf gratis naar Op Se Koppie sturen! Reageer op de Facebookpagina van UUT onder de post over dit feestje en wie weet win jij:

– Twee vrijkaartjes voor Op Se Koppie op 13 maart 2015
– Twee minuten on stage naar Sticks kijken
– Vijf blauwe M&M’s
– Een kwartier bubbelen in de hottub
– Levenslang gratis entree voor BONTE AVOND, Fluff Disco en Op Se Koppie

Geef een reactie

[instagram-feed]