Vrijwilligerswerk

KEES houdt van vrijwilligers

Werken op een magische plek bij Vloeken in de Kerk
In de magische Metaal Kathedraal wordt maandelijks een zinnenprikkelende ochtendmis vol theater, satire en muziek opgevoerd. Om de ochtendmis zo soepel en theatraal mogelijk te laten verlopen, zoekt de organisatie versterking in de vorm van barmedewerkers, parkeerwachten, technici en meer. Extra leuk: het collectief bestaat uit een warme, kleine en creatieve bende theatermakers en producenten. Gezelligheid gegarandeerd!

Voor ieder wat wils bij Castellum Hoge Woerd
Precies op de plek waar 2000 jaar geleden een Romeins fort stond, staat nu cultuurpark Castellum Hoge Woerd. Liefhebbers van geschiedenis, theater en natuur kunnen op deze bijzondere plek in Leidsche Rijn hun hart ophalen. Er staan maar liefst 13 vacatures open. Van koetsier en kassamedewerker tot museumdocent; er zit vast iets voor je bij.

Valentijnsactie bij Midzomergracht festival
Wat is er nou mooier dan de liefde? Het team van het Midzomergracht festival denkt er ook zo over en daarom organiseert zij een kleurrijke valentijnsactie. En voor deze guerilla-actie wordt er nog gezocht naar een top-coördinator. Dus barst jij van de liefde en het coördinatietalent? Dan is deze klus wat voor jou.

Cultureel spektakel bij De Kargadoor
Wil jij de wintermaanden doorkomen gevuld met voorstellingen, muziek en ander cultureel spektakel? Eigenzinnig cultureel podium De Kargadoor zoekt enthousiastelingen voor achter de bar, achter de schermen, administratie, programmering en nog veel meer. Je bent er altijd welkom!

Kunstbunkerbeheer bij EXbunker
Verborgen in het Wilhelminapark vind je EXbunker. Vroeger was EXbunker een plek om te schuilen, nu is het een podium voor aanstormend talent. Elke maand stelt een andere kunstenaar zijn werk in de bunker tentoon. De organisatie zoekt bunkerbeheerders die – onder het genot van koffie, thee en wifi- de bunker op vrijdagen willen openstellen voor publiek.

Alle vacatures vind je op: www.myKEES.com/vrijwilligerswerk

Vrijwilligersvacatures van KEES
Onze vrienden van KEES hebben een vacaturebank vol met Utrechtse vrijwilligersklussen bij poppodia, festivals, theater en musea. Wij delen elke maand hun leukste vrijwilligersklussen. Nieuwsgierig? Bekijk de gehele vacaturebank, like KEES op Facebook, volg KEES op Twitter of Instagram.

Foto: Isabelle Renate La Poutre

Geef een reactie

[instagram-feed]