Vrijwilligerswerk

KEES houdt van vrijwilligers #5

Klein New Orleans
Op 15 mei transformeert de Breedstraatbuurt voor de tweede keer tot Klein New Orleans. Tijdens dit eendaags straatmuziekfestival treden brassbands en theateracts op in één van de gezelligste Utrechtse volksbuurten. Als vrijwilliger steek je de lont in het kruitvat van dit spontane buurtfeest. Kom biertjes tappen, vervoer tuba’s, saxofoons en duizenden andere blaasinstrumenten of bouw een heel podium op!

Festival Bombarie
Kom stampij maken op Festival Bombarie in de Utrechtse Jaarbeurs! Dit gloednieuwe festival voor de amateurkunst wordt georganiseerd door ZIMIHC en de Jaarbeurs en KEES verzorgt de vrijwilligerscoördinatie. Van 23 t/m 26 juni zijn er masterclasses, workshops en optredens in alle kunstvormen. Als vrijwilliger begeleid je deelnemers en wandel je backstage rond tussen artiesten als New Cool Collective en Kenny B.

Lepeltje Lepeltje
Rondreizend cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje komt dit jaar voor het eerst naar Utrecht! Als vrijwilliger zorg je van 24 tot en met 26 juni voor een bourgondisch feestje in Park Lepelenburg. Maak jezelf onmisbaar: help mobiele keukens hun verse, ambachtelijke waar te presenteren, help singer-songwriters, bands en dj’s het podium op, en richt kraampjes in voor de mooiste vintage spulletjes van Utrecht.

Bibliotheek Utrecht

Ben jij: gastvrij, een sfeermaker, geordend en behulpzaam? Houd je van boeken en vind je het leuk om iets op te bouwen bij een organisatie? Bij de Bibliotheek Utrecht kun je op vaste basis voor een aantal uur vrijwillig aan de slag! Helemaal fijn is het op en top vrijwilligersbeleid (gratis Bibliotheek-abonnement, cursussen en goede begeleiding)!

Onze vrienden van KEES hebben een vacaturebank vol met Utrechtse vrijwilligersklussen bij poppodia, festivals, theater en musea. Wij delen elke maand hun leukste vrijwilligersklussen. Nieuwsgierig? Bekijk de gehele vacaturebank, like KEES, volg KEES op Twitter of Instagram

Geef een reactie

[instagram-feed]