Vrijwilligerswerk

KEES HOUDT VAN VRIJWILLIGERS #32

Dag van het Kasteel – Marketing en communicatie / Coördinator / Fondsen en Sponsoring / Overig

Deel zijn van een organisatie die op één dag 85.000 bezoekers trekt? Dat doet Dag van het Kasteel! In 2019 vindt het landelijke evenement weer plaats waar meer dan honderd aangesloten kastelen hun poorten openen, en jij kan dit grote evenement organiseren. De stichting heeft interessante vacatures openstaan die veel mogelijkheden bieden, bekijk ze hier en solliciteer!

Stichting de Bibliotheek Utrecht – Enthousiaste duizendpoot

De Bibliotheek Utrecht heeft grootse plannen die verder gaan dan alleen mensen boeken te laten lezen. Er worden steeds meer activiteiten georganiseerd en deze hebben enthousiaste vrijwilliger nodig die het event produceert. Ben je acht uur per maand beschikbaar en interesse in een gratis abonnement bij de bieb? Klik hier en meld je aan!

We Are Public Utrecht – Public Figures

We Are Public komt naar Utrecht! De organisatie biedt een nieuwe manier van cultuur ontdekken waarbij leden voor een vast bedrag onbeperkt naar een scherpe selectie van concerten, voorstellingen, films en exposities. Voor de werving van nieuwe leden is We Are Public op zoek naar Public Figures die veelvuldig aanwezig zijn bij We Are Public-programma’s in je stad en ervoor zorgen dat mensen meer te weten komen over We Are Public. Bekijk de vacature hier!

Geef een reactie

[instagram-feed]