Vrijwilligerswerk

KEES HOUDT VAN VRIJWILLIGERS #31

Centraal Museum – Gastvrouw/gastheer

Get your Caravaggio on! Van december tot en met maart komen werken van de beroemde schilder naar het Centraal Museum in Utrecht voor de nieuwe expositie ‘Utrecht, Carravagio en Europa’. En hiervoor kan het museum wel extra hulp gebruiken. Ben je graag onder de mensen en ben je goed in overzicht houden? Solliciteer dan hier voor de vacature!

Stichting Utrecht Pop – Penningmeester

De Utrecht Popprijs is een bandwedstrijd voor alle bands uit de provincie Utrecht en wordt georganiseerd door Stichting Utrecht Pop. Als penningmeester vorm je samen met drie andere leden het bestuur en kom je vier keer per jaar samen voor vergaderingen. De penningmeester helpt waar nodig met de begroting en controleert deze. Interesse om ervaring op te doen in een toffe stichting? Reageer hier op de vacature?

Stichting De Theaterbeweging – Publieksbegeleider

Voor multidisciplinaire locatievoorstellingen moet je bij De Theaterbeweging zijn! Van 9 t/m 11 november wordt de voorstelling WAAN uitgevoerd, geïnspireerd door zeven jongvolwassenen die een psychose hebben doorgemaakt. Als publieksbegeleider neem je het publiek mee langs een route met vijf scènes op vijf bijzondere locaties door het Museumkwartier in Utrecht. Ken jij Utrecht op je duimpje en ben je een theaterfan? Bekijk via deze link de vacature en reageer.

Geef een reactie

[instagram-feed]