Vrijwilligerswerk

KEES houdt van vrijwilligers #30

Kargadoor – Barmedewerkers / Host / Fotograaf / Flyerteam

Het culturele podium Kargadoor is het podium voor talloze comedyshows, concerten, lezingen en zoekt nu nieuwe, enthousiaste vrijwilligers om de plek aan de Oudegracht nog gezelliger te maken. De Kargadoor heeft plek voor bar- en balievrijwilligers, huisfotografen en flyeraars. Meer doen? Kan altijd! Van programmeur tot bier schenken; het kan bij Kargadoor. Bekijk hier de vacatures!

Culturele Zondagen – Publieksbegeleider

Als vrijwilliger ben je zes keer per jaar tijdens Culturele Zondagen het gezicht van Utrecht! Met telkens een ander programma en andere deelnemende locaties voorzie jij de bezoekers van informatie en wijs je ze de weg. Ken je Utrecht door en door en lijkt het je leuk om met culturele partners Utrecht nog beter op de kaart te zetten. Bekijk dan hier de vacature en reageer!

Afro Vibes Festival – Artiestenbegeleider / Backstage / Productie / Locatiemanager / Runner / Zaalwacht

Deze week strijkt theater-, dans-, muziek- en designtalent uit Afrika neer in Nederland voor het Afro_Vibes Festival. Het festival brengt jonge pioniers en gevestigd talent uit het hele continent bij elkaar in een performing arts festival in Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Heb jij deze maand tijd om je in te zetten als zaalwacht, artiestenbegeleider of in een van de andere toffe functies. Geef je dan snel via deze link op als vrijwilliger.

Geef een reactie

[instagram-feed]