Vrijwilligerswerk

KEES houdt van vrijwilligers #29

International Literature Festival Utrecht (ILFU) – Artiestenbegeleider / Bouw en Breek / Kassa / Zaalwacht / Host

Van het Uitfeest Utrecht tot De Nacht van de Poëzie; het ILFU trekt half september schrijvers, dichters, muzikanten en theatermakers naar Utrecht voor talloze optredens door de hele stad! Een grote productie waar je als vrijwilliger een unieke kijk achter de schermen krijgt. Ben jij tussen 15 en 29 september tenminste één dagdeel beschikbaar? Bekijk dan hier de functies en meld je aan als ILFU-vrijwilliger.

Stichting PANN – Coördinator Media & Communicatie / Grafisch Ontwerper / Vrijwilligerscoördinatie / DJ / Team Maatschappelijk en meer!

Ben jij (aspirant) DJ, fotograaf, vrijwilligerscoördinator en wil jij je inzetten om homo-emancipatie in Nederland te bevorderen? Sluit je dan aan bij Stichting PANN. PANN organiseert gemiddeld dertig keer per jaar in Utrecht én de rest van het land laagdrempelige LHBTI-feesten en draait volledig op vrijwilligers. Iedere vrijwilliger draagt op zijn eigen manier bij aan de missie van PANN! Lijkt dit je wel wat? Solliciteer dan hier op de verschillende functies!

KEES – Vlogger

Een bijzondere vacature bij KEES! Sta jij graag voor een camera en vind je het leuk om culturele vrijwilligers in ’t zonnetje te zetten? Of wil je graag je presenteer-skills verbeteren en het gezicht worden van KEES? Top! KEES zoekt een vlogger om op vrijwillige basis videocontent te maken over de dagelijkse praktijken van KEES en culturele vrijwilligers, op bijvoorbeeld Bevrijdingsfestival Utrecht, vast te leggen voor ons nieuwe YouTube-kanaal. Benieuwd? Bekijk de vacature hier!

Geef een reactie

[instagram-feed]