Vrijwilligerswerk

KEES houdt van vrijwilligers #28

Festival Hangar – Accreditatie / Backstage / Barhelden / Bouw en breek / Kassa / Stagehand

Welcome to the first level! Geïnspireerd op het computerspel Tony Hawk Pro Skater 2 zet stichting The Bakery het punk-rock-skateboard-festival ‘Hangar’ neer! Op 4 augustus ontvangt het Utrechtse festival bands als Iguana Death Cult en BARTEK én vindt er een skate-wedstrijd plaats! Zin in een ruig feestje? Dit is de plek voor jou! Vind hier meer informatie of meld je aan als vrijwilliger.

Festival Spoffin – Publieksbegeleider / Kassa / Bar / Bouw en breek / Chauffeurs / Verkeersregelaars

Vier jouw liefde voor de podiumkunsten op Festival Spoffin! Dit internationale festival voor straat- en locatietheater strijkt het laatste weekend van augustus weer neer in de straten en op de pleinen van Amersfoort. Aan de gezellige club vrijwilligers de taak de straten van Amersfoort Spoffin-proof te maken! Het festival zoekt enthousiaste mensen voor verschillende functies. Sluit de zomer goed af, meld je hier aan!

Sinterklaasintocht Utrecht – Communicatiecoördinator / Coördinator vaartocht / Partnership Manager / Coördinator side events

De intocht van Sinterklaas? Daar denk je in juli nog niet aan. De organisatie van Sinterklaasintocht Utrecht wel! Zaterdag 18 november komt Sinterklaas weer aan in Utrecht en om dit grote feest in goede banen te leiden is een enthousiast team van vrijwilligers nodig! De ruim 35.000 bezoekers verwachten weer een geweldig feest, help jij het mee organiseren? Bekijk via deze link de functies en solliciteer!

Geef een reactie

[instagram-feed]