KEES HOUDT VAN VRIJWILLIGERS #27

De culturele sector staat, net als de lente, volop in bloei! Zin om bij het feest aan te sluiten en cultuurheld te worden? Deze maand zijn er weer genoeg vacatures te vinden in onze vacaturebank. Wij maakten alvast een leuke selectie!

SPRING Performing Arts Festival – Kassateam / Spring-guide / Promo team / Publieksbegeleider

Het SPRING Festival komt er weer aan en de organisatie zoekt jou! Van 17 t/m 26 mei wordt de stad overgenomen door experimentele en uitdagende theater en dansvoorstellingen van internationale makers, zowel in de theaters als in de openbare ruimtes van Utrecht. Hiervoor is een enthousiast vrijwilligersteam nodig dus bekijk snel de vacature en meld je hier aan!

Stichting ArteGanza – Vrijwilligerscoördinatie / Bestuur / Fondsen en Sponsoring / Projectleider

Een bijzondere vacature in Amersfoort bij ArteGanza Connecting Cultures. Deze stichting wil verschillende bevolkingsgroepen bij elkaar brengen door middel van kunst en cultuur. De organisatie draait volledig op vrijwilligers en kunnen dus wel wat man- en vrouwkracht gebruiken. Je krijgt in verschillende functies veel ruimte jezelf te ontwikkelen en belangrijke taken zoals fondsenwerver te vervullen. Bekijk de vacature via deze link.

Bier en Appelsap Festival – Begeleider / Host / Site Crew

Dit jaar vindt de tweede editie van het Bier en Appelsap Festival plaats, een festival speciaal voor ouders én kinderen. Het festival en het online magazine draaien helemaal om leuke activiteiten, kindvriendelijk en tof voor de Utrechtse ouders onder ons. Het festival is dit jaar in de Botanische Tuinen te vinden en zoeken nog vrijwilligers die willen hosten, begeleiden en aankleden. Bekijk hier de vacature!

www.keescultuurvrijwilligers.nl/

EUROPALAAN 2
3526 KS UTRECHT

  • Hoofdredacteur & schrijver
    Daphne den Dekker

    Enthousiaste levensgenieter, impulsieve chaoot, houdt niet van binnen de lijntjes denken en komt net iets te vaak in ongemakkelijke situaties terecht, dat ben ik. En verliefd, dat ook. Op Utrecht; haar romantische grachten, haar grootse verzameling onontdekte plekjes en haar bruisende hart vol inspirerende mensen. Druk typend in mijn favoriete koffietentjes voel ik me als de dom in zijn stadsie en tik ik de letters die zich een weg banen naar UUT!

deel je scheel


Film festijn

EROP UUT

Hello warme temperaturen! Voor wie de weersverwachting van deze week heeft gemist: het is tijd voor outdoor feestjes en eten in het park.
Muziek manie

EROP UUT

Zing de sterren van de hemel in EKKO, proef (niet alle) tachtig wijnen bij Fonteyn Festival en sluit je weekend allerchillst af met Buurman & Buurman bij Soia.
Weetjes Waanzin

Waarom het Zwarte Water zo ‘zwart’ is

Iedere dag lopen we eroverheen of fietsen we erlangs: de straten, plekken en gebouwen in Utrecht ons stadsie. We weten niet altijd de naam, maar zelfs als we deze wél weten, weten we vaak niet waar die vandaan komt of wat dit betekent. Deze keer: waarom is het Zwarte Water eigenlijk zo 'zwart'?