Vrijwilligerswerk

KEES HOUDT VAN VRIJWILLIGERS #27

SPRING Performing Arts Festival – Kassateam / Spring-guide / Promo team / Publieksbegeleider

Het SPRING Festival komt er weer aan en de organisatie zoekt jou! Van 17 t/m 26 mei wordt de stad overgenomen door experimentele en uitdagende theater en dansvoorstellingen van internationale makers, zowel in de theaters als in de openbare ruimtes van Utrecht. Hiervoor is een enthousiast vrijwilligersteam nodig dus bekijk snel de vacature en meld je hier aan!

Stichting ArteGanza – Vrijwilligerscoördinatie / Bestuur / Fondsen en Sponsoring / Projectleider

Een bijzondere vacature in Amersfoort bij ArteGanza Connecting Cultures. Deze stichting wil verschillende bevolkingsgroepen bij elkaar brengen door middel van kunst en cultuur. De organisatie draait volledig op vrijwilligers en kunnen dus wel wat man- en vrouwkracht gebruiken. Je krijgt in verschillende functies veel ruimte jezelf te ontwikkelen en belangrijke taken zoals fondsenwerver te vervullen. Bekijk de vacature via deze link.

Bier en Appelsap Festival – Begeleider / Host / Site Crew

Dit jaar vindt de tweede editie van het Bier en Appelsap Festival plaats, een festival speciaal voor ouders én kinderen. Het festival en het online magazine draaien helemaal om leuke activiteiten, kindvriendelijk en tof voor de Utrechtse ouders onder ons. Het festival is dit jaar in de Botanische Tuinen te vinden en zoeken nog vrijwilligers die willen hosten, begeleiden en aankleden. Bekijk hier de vacature!

Geef een reactie

[instagram-feed]