Vrijwilligerswerk

KEES houdt van vrijwilligers #26

Bevrijdingsfestival Utrecht – Kassa / Bouw en Breek / Bar / Accreditatie / Crewcatering en meer!

Op 5 mei viert Utrecht de vrijheid met het Bevrijdingsfestival in Park Transwijk. Wil je feesten én als cultuurheld onderdeel zijn van de crew van een van de grootste muziekfestivals van Utrecht? KEES verzorgt ook dit jaar de vrijwilligerscoördinatie en is op zoek naar vrijwilligers voor verschillende functies; van biertjes tappen achter de KEES-bar tot het festival op- en afbouwen. Klik hier om je aan te melden en kom de vrijheid met ons vieren!

Filmtheater ’t Hoogt – Publieksbegeleiders

Vind je het leuk om gastheer/vrouw te zijn in het oudste filmtheater van Nederland én gratis naar de film gaan in de leukste arthouse theaters? Dan zit je bij Filmtheater ’t Hoogt goed! Het filmtheater gaat doordeweeks matinees vertonen en zoekt hiervoor publieksbegeleiders. Ben jij 2 tot 4 diensten per maand beschikbaar? Bekijk de vacature en solliciteer!

Stukafest – PR-coördinator

Heb jij relevante kennis van marketing en PR in de culturele sector die je graag wilt inzetten als vrijwilliger? Stichting Stukafest, met kantoor in Utrecht, kan jouw hulp goed gebruiken. De stichting heeft plek voor een PR-coördinator om op landelijke schaal Stukafest onder de aandacht te brengen. Bekijk hier meer informatie over deze vacature.

Geef een reactie

[instagram-feed]