Vrijwilligerswerk

KEES houdt van vrijwilligers #25

Loeren bij de Boeren – Vrijwilligerscoördinator

Loeren bij de Boeren is een zomers festival in ’t Goy, net onder Utrecht, vol met muziek en locatietheater. Voor de vierde editie in juli zoekt de organisatie een vrijwilligerscoördinator die het loeren bij de boeren in goede banen gaat leiden. Je bent verantwoordelijk voor het werven, inroosteren en begeleiden van zo’n tachtig vrijwilligers, een toffe klus dus! Bekijk hier de vacature.

Stichting PANN – Coördinator Media & Communicatie / Graphic Designer / Vrijwilligerscoördinatie / DJ / Team Maatschappelijk en meer!

Ben jij (aspirant) DJ, fotograaf, vrijwilligerscoördinator en wil jij je inzetten om homo-emancipatie in Nederland te bevorderen? Sluit je dan aan bij Stichting PANN. PANN organiseert gemiddeld dertig keer per jaar in Utrecht én de rest van het land laagdrempelige LHBTI-feesten en draait volledig op vrijwilligers. Iedere vrijwilliger draagt op zijn eigen manier bij aan de missie van PANN! Lijkt dit je wel wat? Solliciteer dan hier op de verschillende functies!

KEES – Vlogger

Een bijzondere vacature bij KEES! Sta jij graag voor een camera en vind je het leuk om culturele vrijwilligers in ’t zonnetje te zetten? Of wil je graag je presenteer-skills verbeteren en het gezicht worden van KEES? Top! KEES zoekt een vlogger om op vrijwillige basis videocontent te maken over de dagelijkse praktijken van KEES en culturele vrijwilligers, op bijvoorbeeld Bevrijdingsfestival Utrecht, vast te leggen voor ons nieuwe YouTube-kanaal. Benieuwd? Bekijk de vacature hier!

Geef een reactie

[instagram-feed]