Vrijwilligerswerk

KEES houdt van vrijwilligers #24

Festival Tweetakt – Gids / Kassamedewerker / Promotieteam en meer

Van eind maart tot midden juni wordt Utrecht weer overgenomen door Festival Tweetakt! Het kunstenfestival heeft voor ieder wat wils met theater, muziek, dans, comedy en beeldende kunst. Met zo’n gevuld programma kan het festival de nodige vrijwilligers gebruiken. Tweetakt zoekt dan ook cultuurhelden die willen helpen met promotie, catering, horeca, bouwen, breken én zweefmolen-beheerders! Bekijk de vacatures hier en solliciteer.

Culturele Zondagen – Gids / Publieksbegeleider

De Culturele Zondag is een eendaags cultureel evenement in de stad Utrecht dat zes keer per jaar plaatsvindt rond een specifiek thema. De organisator Utrecht Marketing zoekt vrijwilligers die het gezicht willen zijn van de Culturele Zondagen. Tijdens elke editie sta je op een andere plek in Utrecht om het publiek wegwijs te maken op locaties en informatie te geven over het programma. Liefde voor Utrecht? Meld je dan hier aan!

Café Theater Festival – Locatiemanager / Productieassistent / Fotograaf / Social Media Reporter

Ervaring opdoen als fotograaf of productieassistent? Of heeft social media geen geheimen voor jou en deel je graag je skills met een bijzonder festival? Het Café Theater Festival kan jouw hulp dan goed gebruiken! Het locatietheaterfestival in Utrecht zoekt vrijwilligers om de voorstellingen in 28 Utrechtse cafés te laten slagen. Van 1 maart t/m 4 maart beschikbaar? Bekijk dan de vacature via deze link.

Foto: Meral Soydas

Geef een reactie

[instagram-feed]