Vrijwilligerswerk

KEES houdt van vrijwilligers #23

Cultuurboerderij Nieuwe Erven – Beheerder

Cultuurboerderij Nieuwe Erven in Amersfoort is een plek waar genoten kan worden van muziek, theater en literaire voorstellingen. De organisatie draait volledig op vrijwiligers en heeft dan ook een enthousiaste achterban opgebouwd. Hier kan jij nu deel van uit maken want Nieuwe Erven zoekt een beheerder. Voor 8-12 uur per maand ben je aanwezig in de cultuurboerderij om gasten te ontvangen en ze wegwijs te maken door het gebouw en de evenementen. Meer weten? Bekijk hier de vacature.

Nederlands Volksbuurtmuseum – Social Media Expert

Het grote publiek kennis laten maken met de volksbuurten van 1900? Dat kan, want het Nederlands Volksbuurtmuseum zoekt een social media expert! Het museum laat bezoekers op een hedendaagse manier kennis maken met het leven in een volksbuurt door onder andere verschillende multimediale opstellingen en een ‘belevingssteeg’. Aan jou om mensen online te laten zien wat het museum allemaal te bieden heeft. Van de content-kalender beheren tot Facebook-advertising, deze vacature biedt je heel wat mogelijkheden om door te groeien als social media expert!

Stichting KEES – Fotograaf

Is fotograferen je ultieme hobby en vind je het leuk om Utrecht rond te gaan om culturele organisaties en haar enthousiaste vrijwilligers vast te leggen? Onze culturele vrijwilligerscentrale KEES kan je hulp dan goed gebruiken! Wij zoeken een (amateur) fotograaf om op vrijwillige basis foto’s te maken van verschillende events en vrijwilligers in Utrecht om zo de beeldbank van de stichting te helpen opbouwen. Geïnteresseerd? Bekijk dan hier de volledige vacature!

Foto: René den Engelsman

Geef een reactie

[instagram-feed]