Vrijwilligerswerk

KEES houdt van vrijwilligers #22

Filmtheater ’t Hoogt – Projectleider/Festivalproducent

In 2018 bestaat Filmtheater ’t Hoogt 45 jaar en is daarmee het oudste filmtheater van Nederland. Dit gaat groots gevierd worden met een aantal mini-festivals gedurende het jaar. Voor de coördinatie en organisatie van dit jubileum zoekt ’t Hoogt een vrijwillige projectleider. Je bewaakt de planning, voert productie uit en stuurt andere vrijwilligers aan. Hoe tof klinkt dat? Bekijk de volledige vacature hier!

SWK030 – Assistent Community Manager

SWK030 is een non-profit organisatie die betaalbare werkruimtes biedt aan kunstenaars, culturele organisaties, kunstinstellingen en creatief ondernemers. Wil jij Utrechtse creatievelingen koppelen aan een inspirerende werkruimte? De vrijwilligersfunctie Assistent Community Manager brengt je in contact met alles wat er in Utrecht afspeelt op cultureel gebied. Klik snel voor de vacature.

Het Nederlands Volksbuurtmuseum – Medewerker Collectieregistratie

Het Nederlands Volksbuurtmuseum laat bezoekers op een hedendaagse manier kennis maken met het leven in een volksbuurt. Om de collectie in kaart te brengen is het museum nu op zoek naar een medewerker collectieregistratie voor het registreren, documenteren en digitale informatie aanbieden van objecten uit de collectie. Help jij graag voor acht uur per week het museum? Bekijk dan de vacature hier!

Geef een reactie

[instagram-feed]