Hotspots,  Kunst

Keek: een koffie met kunst graag

Direct bij binnenkomst is duidelijk hoe logisch – en toch zo bijzonder – de combi tussen kunst en horeca is. Aan de muur hangt een nieuwe collectie schilderijen. KEEK streeft ernaar om elke zes weken een nieuwe expositie te hebben. Mocht je onder de indruk zijn: je kunt deze werken ook direct kopen! Aan beide zijden van de ruimte staan lange houten banken. Tegen de achterwand zie je één van de gezelligste keukens die je ooit zult zien!

Daarnaast is de kaart erg origineel. Naast de gebruikelijke koffie, sapjes en broodjes hebben de taartjes en koekjes de namen van de personeelsleden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Rosalie’s banaan-carameltaart (érg lekker!) en Pam’s carrotcake met limoentopping. Mocht je niet van de kaart kunnen kiezen, kun je de koeken en taarten eerst in de Theekamer gaan bekijken. En erg belangrijk: alles is lekker ECO, de brownie is glutenvrij, de mueslikoek is suikervrij en bijna alles wordt met spelt gebakken. Daarnaast proberen ze zoveel mogelijk seizoensproducten te gebruiken en komen de pruimen voor de jam uit eigen tuin!

” Als muziekliefhebber kun je naar Soup ’n Songs gaan, een akoestische concertreeks en als lokale kunstenaar mag je hier exposeren.”

Deze gezellige coffeecorner is overdag gewoon geopend voor koffie, taart en broodjes, maar biedt daarnaast nog meer. Elke maand zijn er verschillende culturele activiteiten. Zo kun je als muziekliefhebber naar Soup ’n Songs gaan, een akoestische concertreeks en als lokale kunstenaar mag je hier exposeren. Heb jij nog wat verborgen kunstjes in huis? Stuur dan een mail. Mocht je meer literair zijn aangelegd, kun je voor Soup ’n Stories kiezen. Geniet op deze avonden van een kop heerlijke huisgemaakte soep met brood en livemuziek of verhaal!

Check de sites voor meer informatie en de actuele activiteitenagenda.

Geef een reactie

[instagram-feed]