Weekendtips,  Muziek

EROP UUT

PLUK DE NACHT IN DE BIERGARTEN (27 juli, TivoliVredenburg)
Het Pluk de Nacht-festival begint officieel pas eind augustus, maar deze donderdag kun je alvast voor een prikkie voorproeven. In de Biergarten zullen meerdere films vertoond worden, met onder andere “A Wonderful Cloud” (2015) en de grappige short “Verbatim” (2014). Pluk de Nacht neemt strandstoeltjes mee en zorgt ervoor dat je heerlijk weggezonken film kan kijken. Na afloop kun je je energie weer kwijt bij Pop-o-matic!

THEATER PROEVEN BIJ DE PARADE (hele weekend, Moreelsepark)
Theaterfestival de Parade is in town! Van 21 juli tot en met 6 augustus kun je van (korte) theaterstukken genieten, maar ook zonder naar een voorstelling te gaan, is het park een bezoekje waard: je waant je hier even in een andere wereld. Er is veel lekker eten, goede ijsjes, en lekker bier. Oja, en er is live muziek, dus er kan gedanst worden!

PABLO DISCOBAR BIJ ROOST AAN DE SINGEL (30 juli, ROOST)
Vier de zomer met het beste van de vinylcollectie van Pablo Discobar en Spaanse sangria bij ROOST aan de Singel! Je kunt genieten van tapasplanken van de barbecue en dansen op het zonnigste terras van de stad. Oja, en de sangria gaat per pitcher!

VOETJES VAN HET ZAND MET NUNO DOS SANTOS (30 juli, Soia)
Op zondag 30 juli vindt er weer een editie plaats van ‘In het Zand’, waar al meerdere DJ’s zorgden voor een waar strandfeestje. Deze zondag met SoHaSo-labelbaas Nuno Dos Santos, die met zijn eigen sound al veel buitenland heeft veroverd. (mooi weer-garantie vanaf vrijdag, houdt dus de evenementspagina in de gaten!)

Geef een reactie

[instagram-feed]