Muziek

EROP UUT

VOETJES VAN DE VLOER BIJ DE LEUKE FESTIVAL (22 juli)
Elf uur lang dansen op glimmende pop, glitter disco, glijdende hiphop en dampende dancehall, verspreid over drie podia en één ontmoetingsplek. Een feest der herkenning, een ode aan confetti en een polonaise zonder einde: dát is De Leuke Festival in een notendop. En wanneer vindt al deze leukheid plaats? Zaterdag 22 juli gebeurt het allemaal op De Voorveldse Polder (je weet wel, waar je vorig jaar dansjes deed tijdens Stekker in het Park). Dat wil je natuurlijk niet missen! Wees er snel bij, want de kaarten zijn bijna uitverkocht. En voor degenen die er geen genoeg van kunnen krijgen: de afterparty vindt plaats in TivoliVredenburg.

UEFA WOMEN’S EURO (16 juli – 6 augustus)
Zelfs Johan Dercksen kan er niet meer omheen: voetbal is niet alleen een mannensport. En dat vrouwen kunnen voetballen, bewezen de Leeuwinnen vorige week al in Stadion Galgenwaard. Tegen Noorwegen werd een meer dan verdiende 1-0 zege geboekt. Komende zaterdag gaan Frankrijk en Oostenrijk de strijd aan met elkaar. Dus, zin in een sportief weekend? Laat die innerlijke supporter in je los en koop hier je kaarten!

ZEN WORDEN BIJ SOIA (23 juli)
Of je nou jezelf suf hebt gedanst tijdens De Leuke Festival, of de longen uit je lijf hebt geschreeuwd in Stadion Galgenwaard… Je weekend zen afsluiten is natuurlijk altijd een goed idee. En hoe kan dat nou beter dan in een downward-facing dog-positie of met de zonnegroet? Strand Oog in Al organiseert komende zondag in samenwerking met Yoga Vida yogales in de strandtent of op het dakterras van Soia. En ook stijve harken zijn welkom! De les is toegankelijk voor iedereen, ook als je nog nooit yoga hebt gedaan. Vergeet je niet van te voren even aan te melden. Een losse les kost €7,50, een stempelkaart van zes lessen €40,- dit kun je voorafgaand van de les contant betalen.

November 2012 was de maand dat ik mijn spullen in mijn ouderlijk huis pakte en vertrok naar het bruisende Utrecht - de stad die mijn hart veroverde. Mijn liefde voor Utrecht, schrijven en fotograferen kan ik perfect combineren bij UUT. Je kunt me vinden in allerlei koffiezaakjes, in EKKO tot diep in de nacht en op mijn eigen blog: Ook Anna doet dingen.

Geef een reactie

[instagram-feed]