Film festijn

EROP UUT

LEPELTJE LEPELTJE (23 – 25 juni, Lepelenburg)
Wie dit weekend wil chillen en borrelen in het park moet op Lepelenburg zijn! De organisatie van Lepeltje Lepeltje tilt jouw chillsessie naar een hoger niveau met foodtrucks, DJ’s en live muziek. Geen geknoei met zelf meegebrachte barbecues en lauwe blikken bier, maar culinaire hoogstandjes en drank vers van de tap. Extra leuk: op vrijdag trappen ze dit foodfestival af met een tropische Vrijmibo georganiseerd door de borrelexperts van Vrijmibo Utrecht!

CLUB GODVERDOMME (23 juni, EKKO)
Droom jij er altijd al van om een avond te shinen in de DJ-booth, maar ben je geboren zonder muzikale genen? Grijp vrijdag je kans bij Club Godverdomme in EKKO! Hier draaien de aritmische, uit de maat klappende en toondove semi-talenten zelf de plaatjes. Voor deze speciale BFF-edition ga je back 2 back met je partner in crime! Dus download al jullie guilty pleasure nummers en laat zien waarom jullie samen the next Martin Garrix zijn!

SHORT FILMS IN DE BIERGARTEN (24 juni, TivoliVredenburg)
Je vakantiegeld al bijna opgemaakt? Zaterdag kijk je gratis de beste korte films in de Pandora-zaal van TivoliVredenburg! De Biergarten organiseert elke maand een nieuwe filmavond waarvoor zij samenwerken met een ander initiatief. Deze editie heeft Go Short de touwtjes in handen! Go Short is het internationale filmfestival dat elk jaar in Nijmegen wordt georganiseerd. Van 22.00 tot 1.00 uur kun je terecht om hun beste films te bekijken.

PHILOU LOUZOLO IN HET ZAND (25 juni, Soia)
Sluit je weekend goed af bij In het zand! Met de bekende mooi weer garantie van Soia sta je zondag sowieso te genieten in het zonnetje. Philou Louzolo komt langs en neemt twee van zijn platen draaiende vrienden met zich mee. Zij zorgen voor de juiste muzikale vibes om nog even met de voetjes van de vloer te gaan! Iets te zwaar weekend gehad? Ontspan en zak lekker weg in een van de zitzakken aan het water.

Geef een reactie

[instagram-feed]