Kunst

EROP UUT

ZWARTE KOFFIE KONINGSNACHT (26 april, TivoliVredenburg)
Koning Willem is jarig en dat viert hij natuurlijk met taart, én met Zwarte Koffie! Speciaal voor zijn verjaardag veranderen de mannen van Zwarte Koffie de Cloud Nine in een waar partypaleis. Resident DJ’s D-rok en Mr. Speak mixen alleen de beste hiphop, disco, funk en soul voor je aan elkaar. Verwacht geen ongemakkelijke kringsgesprekken en plakjes leverworst deze avond, maar een overvloed aan biert en de lekkerste hitjes!

JANSKERKHOF KLEURT ORANJE (26 & 27 april, Janskerkhof)
Op koningsnacht én -dag zit je bij Janskerkhof in ieder geval goed! Waarom? Dit plein zit midden in het centrum en is helemaal gratis te betreden. Zelf je allermoeilijkste vrienden krijg jij hier mee naar toe! Dit openluchtfeest belooft toffe DJ’s en is elk jaar weer gegarandeerd gezellig. Op Koningsnacht kun je hier van 18.00 tot 1.00 uur terecht en op Koningsdag gaan ze vanaf 14.00 uur weer door. Heb jij nog even tijd om je roes uit te slapen.

HAPPY FEELINGS: DE WINKEL VAN WILLEM (26 & 27 april, Winkel van Sinkel)
Happy Feelings is terug in de Winkel van Sinkel! Woensdagnacht en donderdagavond bouwen ze de boel om tot de ‘Winkel van Willem’ om onze koning in het zonnetje te zetten. Want hoe vier je zijn verjaardag beter dan met al je favoriete hitjes! De DJ’s nemen alle 90’s & 00’s-, Disco-, House-, Hip Hop- en RnB-klassiekers voor je mee. Tel daar nog een overvloed aan oranje bij op en je vaderlandsliefde wordt direct geboost!

KONINGSDAG IN HET ZAND (27 april, Soia)
In Het Zand ken je natuurlijk van hun feestjes op zondag bij Soia. Speciaal voor Koningsdag gooien ze hun vaste format overboord en knallen ze op donderdag net zo hard! Ga los met onder andere Mia Moore, Fluff Disco Soundsystem en No Hits No Glory die de lekkerste plaatjes voor je draaien! Koningsdag In het zand is gratis te betreden en gaan als laatste door in Utrecht. Gegarandeerd feest tot 22.00 uur!

Geef een reactie

[instagram-feed]