Film festijn

EROP UUT

VERDER DAN FILM: IN PROCEDURE (5 april, ‘T Hoogt)
Deze woensdag draait filmtheater ’t Hoogt de documentaire In Procedure. Dit is het verhaal van de Syrische Hassan die naar Nederland vlucht om zijn gezin te redden. De film neemt je mee in de moeizame asielprocedure van vluchtelingen, waarbij jij je afvraagt welke zaken nog humaan zijn. Na afloop nog vragen? Tijdens Verder dan Film vind je in het café twee experts om het gesprek mee aan te gaan. Sneak peek: de trailer vind je hier.

SWITCH FESTIVAL (7 april, Spoorwegmuseum)
Upgrade je vrijmibo en ga vrijdag naar SWITCH Festival in het Spoorwegmuseum. Kies zelf wat je ziet en SWITCH tussen muziek, theater en cabaret. Ze doen het net even anders en hebben het programma zo ingericht dat je bijna alle optredens kunt meepakken. Ga op avontuur en rol van een romantische singer-songwriter setting in een hysterische theatervoorstelling. DJ’s Kraut en Mees Dierdorp zorgen ervoor dat jij je avond afsluit in industriële stijl. Tickets scoor je hier!

OPENINGSWEEKEND (8 – 9 april, Soia)
De klok is verzet, de winterjassen zijn netjes opgeborgen en de terrassen lopen over: de lente is officieel begonnen! Voor SOIA hét moment om haar deuren open te gooien. Met een geheel nieuwe kaart trappen zij dit openingsweekend af voor een seizoen vol fijne feestjes en chille zondagen. Drukke week gehad? Tussen 11.00 en 12.00 uur pak je een zen momentje tijdens een van de yogalessen.

SWAN MARKET (9 april, Vredenburg)
Van kleding tot aan kunst en van gadgets tot foodcourt, Swan Market heeft het allemaal. Deze reizende lifestylemarkt start zijn nieuwe seizoen in hartje Utrecht! Van 11.00 tot 17.00 uur struin je Vredenburg af om de leukste items te scoren. Sleep je vrienden mee en ga langs om te shoppen, te borrelen of gewoon even te kijken want; entree is helemaal gratis!

Geef een reactie

[instagram-feed]