Binnenkort

17 oktober

EROP UUT

Ondanks de relatief positieve weersverwachtingen, neigt de gevoelstemperatuur richting de nul. Met lichte paniek zijn we op zoek naar een manier om ons warm te houden. Gelukkig hebben we naast de heaters rondom de Neude nog veel meer warme locaties gevonden! Knusse café's en hete feesten...

STATHE SESSIE (12 oktober, Eetcafé Stathe)
Het knusse eetcafé Stathe timmert aan haar reputatie als poppodium, met de Stathe Sessies als paradepaardje! Twee keer per maand breek je de week tijdens de Stathe Sessies in het idyllische Wijk C. Met vanavond niet één, maar twee artiesten: de Canadese signer-songwriter Isaac Vallentin, met zijn mix van elektronische muziek, neo-soul en folk, en Her Harbour met haar piano en autoharp! En mocht je zin hebben in een lekker sateetje… de Stathe Sessie is goed te combineren met een culinaire avond.

GOEDE VRIJDAG / 100% SOFTCORE (14 oktober, EKKO)
Goede Vrijdag midden in oktober?! Het kan gewoon! Een lieve, zachte, softcore avond, dus trommel dat goede humeur alvast op! Nog twee dagen bikkelen op kantoor of in de collegezaal, voordat Stranded FM het weekend inluidt. En studeer je toevallig aan de HKU? Dan dans jij naar binnen voor de helft van de prijs, lucky bastard!

PABLO DISCOBAR ALL NIGHT LONG (14 oktober, BASIS)
Wat een ontdekking en wat een succes, Pablo Discobar Soundsystem! Terug in de tijd en terug naar de basis tijdens een avond vol groovy disco en funk. Laten we uitpakken met onze glittertops en hoogglanzende leggings, all night long!

SCIENCE CAFÉ – MUZIEK (17 oktober, Het Gegeven Paard)
Die ellenlange treinreis, als je weer eens liefdesverdriet hebt of wanneer je kacheltje lam op de bar staat: muziek sleept je er altijd doorheen! Maar wat doet muziek nou precies met ons? Van politieke protestliederen tot het album New Wave: allemaal muziek! Met de gevarieerde wijsheid van de muziekkenners worden al je vragen beantwoord tijdens deze avond van het Science Café.

Eetcafé Stathe
Rozenstraat 15

Poppodium EKKO
Bemuurde Weerd Westzijde 3

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97

Het Gegeven Paard
Vredeburgkade 11

  • Schrijver & fotograaf
    Anna Schouten

    November 2012 was de maand dat ik mijn spullen in mijn ouderlijk huis pakte en vertrok naar het bruisende Utrecht - de stad die mijn hart veroverde. Mijn liefde voor Utrecht, schrijven en fotograferen kan ik perfect combineren bij UUT. Je kunt me vinden in allerlei koffiezaakjes, in EKKO tot diep in de nacht en op mijn eigen blog: Ook Anna doet dingen.

  • Hoofdredacteur
    Femke van Soest

    Geboren en getogen Utrechter en niet van plan ooit te gaan verkassen. Op mijn krakkemikkige fietsje race ik graag door alle idyllische straatjes die Utrecht rijk is, op zoek naar van alles om over te schrijven. Zodat iedereen kan lezen wat er allemaal valt te beleven in de mooiste stad van het land!

deel je scheel


Share on FacebookTweet about this on Twitter