Binnenkort

2 oktober

EROP UUT

We koesteren het mooie weer en lopen erbij alsof het midden augustus is... brengt de opwarming van de aarde toch nog iets goeds! Met onze wapperende haren en extravagante zonnebrillen zeulen we de stad af, op zoek naar vermaak. En vermaak hebben we gevonden; onze eigen SYNC, het Betweter festival, VinoKilo en HRFST vullen onze week!

SYNC #8 (28 september, Kapitaal)
Vanavond synchroniseren we er weer op los met heel creatief Utrecht! Tijdens SYNC bieden we heel initiatiefrijk Utrecht een podium. De initiatiefnemers pitchen een vraag en wij gaan, samen met jou, die vraag oplossen! Zien we je vanavond in de frisse en informele setting van Kapitaal? Breek de week!

BETWETER FESTIVAL (30 september, TivoliVredenburg)
Zit jij bomvol gekke vragen, zoals: waarom blozen mensen wanneer ze het hebben over seks? Of: lijken echte gangsters op die uit The Sopranos? En ligt intelligentie vast in je genen? Vrijdag krijg je alle antwoorden, op deze en nog veel meer vragen, tijdens het Betweter Festival! Verzamel al je nieuwsgierige en betweterige vrienden voor een avond vol nieuwe ontdekkingen. Onderzoek samen met de topwetenschappers de mens; het lichaam, haar gedrag, verlangens en behoeftes. Nog nooit had je zo’n leerzame en interessante vrijdagavond.

VINTAGE KILO MARKET (VINOKILO) (1 & 2 oktober, De Stadstuin)
Nieuw is niet altijd beter, en dat gaan VinoKilo en De Stadstuin je dit weekend laten zien. Rekken vol met pracht en praal aan vintage, kleding, tassen, schoenen én een aantal fietsen als we de plannen mogen geloven. Vul jij dit weekend ook je wintercollectie aan?

HRFST FESTIVAL 2016 (1 oktober, Fort Vechten)
Nu het zonnige en zomerse festivalseizoen is afgelopen, gaan we niet achter de geraniums zitten en wachten tot de vogels weer beginnen met voorplanten! Nee, we feesten gewoon door! Om ons warm te houden tijdens de tot nu toe zonovergoten herfstdagen helpt HRFST Festival ons een handje op weg. Zaterdag wijken we uit naar Bunnik om Fort Vechten tot hogere sferen te tillen! Claim jij nog een van de laatste tickets voor komend weekend?

Kapitaal
Plompetorengracht 4

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11

De Stadstuin
Europalaan 20

Fort Vechten
Achterduik 21

  • Schrijver & fotograaf
    Anna Schouten

    November 2012 was de maand dat ik mijn spullen in mijn ouderlijk huis pakte en vertrok naar het bruisende Utrecht - de stad die mijn hart veroverde. Mijn liefde voor Utrecht, schrijven en fotograferen kan ik perfect combineren bij UUT. Je kunt me vinden in allerlei koffiezaakjes, in EKKO tot diep in de nacht en op mijn eigen blog: Ook Anna doet dingen.

  • Hoofdredacteur
    Femke van Soest

    Geboren en getogen Utrechter en niet van plan ooit te gaan verkassen. Op mijn krakkemikkige fietsje race ik graag door alle idyllische straatjes die Utrecht rijk is, op zoek naar van alles om over te schrijven. Zodat iedereen kan lezen wat er allemaal valt te beleven in de mooiste stad van het land!

deel je scheel


Share on FacebookTweet about this on Twitter