Binnenkort

18 september

EROP UUT

De weergoden plakken er nog een zomermaandje aan en wat zijn we daar toch blij mee! Het lijkt wel volop juli, wat zorgt voor een misplaatst vakantiegevoel. En bij vakantie hoort het strand, een festival en winkelen op een bijzondere locatie!

MEKKA GOES VINTAGE (17 september, Metaal Kathedraal)
Er is altijd nog ruimte voor een vintage blouse, Levi’s jeans of schoudertas in je overvolle kledingkast. Gelukkig maar, want zaterdag tovert de Metaal Kathedraal zich om tot een groot vintage walhalla! Met wat contant geld opzak, en je boodschappentas onder je arm, spendeer je die zuurverdiende centen aan de leukste vintage!

IBB-FEST 2016 (17 september, IBB)
Het IBB-Fest staat weer klaar om heel Utrecht te laten zien hoe leuk het is bij de Ina Boudier-Bakkerlaan. En net als elk jaar laten ze weer precies zien hoe je een festival bouwt, midden in het centrum van alle studentenkamers. Hélemaal los met Steen, de Kraaien en BAZZOOKAS. Of het nou wel of niet binnen jouw muzieksmaak valt doet er niet toe, want het mooie weer en de heerlijke sfeer maken de dag!

LUUK VAN DIJK IN HET ZAND (18 september, SOIA)
Geduld is een schone zaak, en dat blijkt! Het is maar liefst drie maanden na de originele planning, maar hopelijk zijn er na deze zonovergoten week nog wat zonnestralen over om Luuk van Dijk te zien shinen. Het mooiste strandje van de stad verwent ons met de koudste drankjes, lekkerste muziek en best aanvoelende zand dat je kan wensen!

De foto’s bij dit artikel zijn speciaal voor de rubriek Erop UUT gemaakt door onze fotograaf Anna Schouten.

Metaal Kathedraal
Rijksstraatweg 20

IBB
Ina Boudier-Bakkerlaan

Strand Oog In Al
Kanaalweg 199

  • Schrijver & fotograaf
    Anna Schouten

    November 2012 was de maand dat ik mijn spullen in mijn ouderlijk huis pakte en vertrok naar het bruisende Utrecht - de stad die mijn hart veroverde. Mijn liefde voor Utrecht, schrijven en fotograferen kan ik perfect combineren bij UUT. Je kunt me vinden in allerlei koffiezaakjes, in EKKO tot diep in de nacht en op mijn eigen blog: Ook Anna doet dingen.

  • Hoofdredacteur
    Femke van Soest

    Geboren en getogen Utrechter en niet van plan ooit te gaan verkassen. Op mijn krakkemikkige fietsje race ik graag door alle idyllische straatjes die Utrecht rijk is, op zoek naar van alles om over te schrijven. Zodat iedereen kan lezen wat er allemaal valt te beleven in de mooiste stad van het land!

deel je scheel


Share on FacebookTweet about this on Twitter