Binnenkort

11 september

EROP UUT

Ga jij er dit weekend weer op uit? Naar het smerigste festival van Utrecht en omstreken, een creatieve boost tijdens PeckaKucha of laat jij je gezicht zien bij KOOKT? Wij zijn overal, dus we zien je daar!

PECHAKUCHA NIGHT UTRECHT #23 (8 september, Het Huis Utrecht)
Twaalf creatievelingen die je inspireren met hun spraakmakende beelden, ideeën en kunst. Tijdens PechaKucha delen de kunstenaars hun werk in 20 beelden van elk 20 seconden. Voor als je je wilt verwonderen of om nieuwe ideeën op te doen! En om de zon en zaligheid extra te vieren staat er een heerlijke bbq voor je klaar.

UTRECHT KOOKT (9 t/m 11 september, Park Transwijk)
Het grote Park Transwijk dat we allemaal kennen van het jaarlijkse Bevrijdingsfestival is dit weekend omgetoverd tot het grootse openlucht restaurant aller tijden. Nu de bladeren nog aan de bomen hangen, moeten we snel van deze smaaksensatie gaan genieten. Pop-up restaurants, grote artiesten en een heuse biertuin. Er wordt waanzinnig lekker gekookt komend weekend!

SMEERBOEL FESTIVAL 2016 (10 september, Grasweide Papendorp)
Nog twee nachten slapen en dan gaat het los, Smeerboel! Het smerigste festival takes over: de laatste tickets in de verkoop, een dikke line-up, de shinende weersvoorspelling en een lading aan gezellige mensen! Grote namen als Kris Kross Amsterdam, Singlefeestje, Egbert en Olivier Weiter staan voor je klaar op een van de vijf stages! Zin in!

En mocht je nog niet uit gefeest zijn, BASIS en TivoliVredenburg staan zo als altijd voor je klaar!

De foto’s bij dit artikel zijn speciaal voor de rubriek Erop UUT gemaakt door onze fotograaf Anna Schouten.

Het Huis Utrecht
Boorstraat 107

Park Transwijk

Grasweide Papendorp
Mercatorlaan

  • Schrijver & fotograaf
    Anna Schouten

    November 2012 was de maand dat ik mijn spullen in mijn ouderlijk huis pakte en vertrok naar het bruisende Utrecht - de stad die mijn hart veroverde. Mijn liefde voor Utrecht, schrijven en fotograferen kan ik perfect combineren bij UUT. Je kunt me vinden in allerlei koffiezaakjes, in EKKO tot diep in de nacht en op mijn eigen blog: Ook Anna doet dingen.

  • Hoofdredacteur
    Femke van Soest

    Geboren en getogen Utrechter en niet van plan ooit te gaan verkassen. Op mijn krakkemikkige fietsje race ik graag door alle idyllische straatjes die Utrecht rijk is, op zoek naar van alles om over te schrijven. Zodat iedereen kan lezen wat er allemaal valt te beleven in de mooiste stad van het land!

deel je scheel


Share on FacebookTweet about this on Twitter