Weekendtips

EROP UUT

FOOD TRUCK FESTIVAL TREK – UTRECHT ’16 (12 t/m 16 mei, Griftpark)
Na de voedzame en zeer geslaagde editie van vorig jaar keren ze terug, de tientallen foodtrucks van TREK festival. Je kan vijf dagen genieten van het lekkerste eten, live muziek, theatervoorstellingen en natuurlijk al die gezelligheid die zich in het Griftpark bevindt.

TUINFEEST (13 mei, De Stadstuin)
Relaxen in je tuin met een biertje en muziek is niet verkeerd, maar alleen is ook maar alleen! Verzamel een gezelschap en luidt het weekend in tijdens het Tuinfeest in de prachtige Stadstuin.

CJP SERVEERT CENTRAAL MUSEUM (13 mei, Centraal Museum)
CJP Serveert komt terug naar Utrecht. Het Centraal Museum opent haar net geverfde deuren voor een exclusief CJP avondje. De complete avond staat in het teken van HAAR! Ja, maar liefst drie ton menselijk haar. Een gedurfde expositie vol fraaie kapsels, maar ook harige kunstwerken, kleding en meubels. Ook is er een mini-college van een docent aan de UU, Robbie Vos. Koop hier je kaartje!

NO MORE HEROES: PRINCE (14 mei, TivoliVredenburg)
Er blijven weinig heroes over, na David Bowie verdwijnt er weer een architect van de popcultuur die we allemaal dagelijks beleven in podia, op festivals of over de koptelefoon. Tijd voor een eerbetoon aan Prince en wie host dat beter dan TivoliVredenburg? Juist, niemand! Dans zaterdag samen met je vrienden op bijna vier decennia van de beste funk, soul en pop.

KLEIN NEW ORLEANS 2016 (15 mei, Breedstraat)
Op 1e Pinksterdag verandert de Breedstraatbuurt in Klein New Orleans, het eendaagse straatmuziekfestival! Van bluesbands tot aan soulfood: het festival viert de levendige straatcultuur van New Orleans in de roemruchte Utrechtse volksbuurt. En omdat een festival pas geslaagd in na een knallende afterparty, verzorgt Poppodium EKKO een feestelijke afsluiting. Vanaf 21.00 uur kan je gratis terecht bij de Bemuurde Weerd. Alles natuurlijk a la New Orleans!

Geef een reactie

[instagram-feed]