Weekendtips

EROP UUT

Okee, het is wel mooi geweest, dat 2019. Is het al tijd voor vakantie? Wanneer kunnen we weg?

Jouw vakantievoorpret begint tussen donderdag 10 januari tot en met zondag 13 januari op de Vakantiebeurs. Laat je op een grensverleggende manier inspireren & informeren tijdens workshops en presentaties. Je vindt hier de beste aanbiedingen en vakantiedeals en je spreekt met lokale experts om de leukste plekken, restaurantjes, accommodaties en andere pareltjes van jouw favoriete vakantiebestemming te ontdekken. Maar je kan hier ook volledig in de vakantiesfeer komen met live muziek, entertainment en culinaire verrassingen.

Misschien heb je wel als goed voornemen dat je dit jaar meer culturele dingen wilt gaan doen. Kom dan naar de lancering van We Are Public Utrecht in Ekko op vrijdag (17.00-20.00). We Are Public is een nieuwe manier van cultuur ontdekken en financieren. Voor een vast bedrag per maand investeer je mee in cultuur en krijg je gratis toegang tot een samengestelde selectie van zo’n vijftig voorstellingen, concerten, films en exposities in de buurt.

Zondag kan je ook de hele dag het cultuurbeest uithangen tijdens de Culturele Zondag Nieuwjaarsduik. Neem een aangename duik in de tweede helft van het culturele seizoen. Vele Utrechtse culturele initiatieven luiden vol enthousiasme het jaar in met een veelzijdig programma op 44 voorverwarmde locaties.

Dompel je onder in een mix van previews, lezingen, presentaties, workshops, tentoonstellingen en optredens. Raak geïnspireerd door het aanbod en maak nader kennis met locaties, makers en organisaties. Jonge Utrechtse makers vormen ook dit jaar de rode draad binnen het programma. Zo kan je onder meer bewonderen waarmee nieuw talent van ROC Midden Nederland en Hogeschool voor de Kunsten mee bezig zijn.

Geef een reactie

[instagram-feed]