Weekendtips

EROP UUT

Zaterdag en zondag vindt Dutch Comic Con weer plaats in de Jaarbeurs. Wij waren bij een vorige editie langs gegaan en zagen een bont gezelschap mensen. Bekijk het verslag en foto’s hier. Er zijn ook weer verschillende bekende gezichten geregeld voor dit weekend, onder andere acteurs van Game of Thrones en Stranger Things! Wel is de zaterdag al uitverkocht, dus regel gauw jouw kaartje voor de zondag.

Vind je dat maar een gekke boel en ga je liever cadeautjes shoppen voor de feestdagen en wintersfeer proeven? Dit weekend is ook een etsy-markt op de Gageldijk vlak naast Fort de Gagel. Etsy Made in NL is een markt vol mooie handgemaakte en vintage producten van makers met een Etsy webshop. Naast meer dan zestig makers is er gezellige (live) muziek, diverse workshops, gezellige plekjes waar je kunt koffie drinken en iets lekkers kunt eten.

Dansen kan je vrijdag avond (23.00-04.00) op de eerste editie van Rarara in Filmcafé (toegang €6). Ben je hier nog niet geweest? Deze locatie leent zich ideaal voor grote, vette feestjes. Het videoscherm leent zich voor toffe visuals, er staat een groot soundsystem en er is zelfs een danskunstwerk. Maak je geen zorgen, je kan zelf ook nog genoeg dansen. En als je wilt, kan je van tevoren ook meedoen (of meekijken) met het 30 Seconds Toernooi (vanaf 19.00).

Meer (mini pub-) quizzes vindt je op zondag bij KANTIEN die hun driejarig bestaan vieren (vanaf 12.00). De KANTIEN Wintertuin heeft films, een buitenkeuken en yoga (en brunch). Of vier op zaterdag (16.00-23.00) de herfst met de eerste SOIA Winterbarbecue van het seizoen (toegang €18,50), met hottubs, glühwein en muzikale omlijsting van Vinylfeestje!

Geef een reactie

[instagram-feed]