Weekendtips

EROP UUT

Vrijdagavond (vanaf 23.00) speelt de Tante Joke Karaoke Band in TivoliVredenburg. Zin om je winterdip lekker weg te zingen met een steengoede band achter je? Het maakt niet uit of je kan zingen, iedereen is welkom om zijn goed gesmeerde keel open te zetten! Met de fantastische band achter je ben je je winter dip zo vergeten.

Eerder zin om ver weg van het gure weer weg te dromen bij oor-strelende strijkers? Dan kan je vrijdagmiddag gratis naar het lunchpauzeconcert, eveneens in TivoliVredenburg. Klassieke muziek in allerlei vormen en af en toe een uitstapje naar jazz of pop. Kom pauzeren in een hectische werkdag, neem een break van je studiesessie, of verrijk je vrije dag! Het concert begint om 12:30 en duurt een uur! Perfect om jezelf af te sluiten en even in een warme concertzaal te genieten van lichte muziek.

Hou je wel van het donker? Wil je het liefste je weekend besteden in de donkere magie van een theaterzaal? Kom dan vrijdag om 20:30 naar de eerste avondvullende voorstelling van gezelschap Bovenste Knoopje Open. Zij spelen hun programma Dit Zijn De Dagen in Cultuurcentrum Parnassos. Verwacht geen tuttige kleinkunst maar een avond, mede door de multi-instrumentalisten, niet snel zal vergeten.

Wil je dit weekend aandacht besteden aan je winterbody? Kom dan naar Yoga bij Soia. Het begint om 11:00 op de zondagochtend. Op het dak van de fijne strandtent wordt er een goede yogasessie georganiseerd. Perfect om dichterbij je lichaam te komen. Wanneer krijg je nou de kans om op het dak van een gebouw een yogasessie uit te voeren. Dit weekend dus!   

Geef een reactie

[instagram-feed]