Weekendtips

EROP UUT

Streekbierfestival (Vrijdag 2 vanaf 18:00 tot zondag 4 november, 18:00)

Je hebt eigenlijk maar twee dingen nodig voor het Streekbierfestival: een pinpas en iemand die (ook) van bier houdt. Het werkt als volgt: in ieder café vind je weer andere proefglaasjes bier. Tijdens het proeven van biertjes uit de streek heb je sowieso leuke gesprekken. Daar zijn de biertjes raar genoeg voor. En als de tongen wat losser worden, tegen het einde van de middag, klets je gewoon vrolijk verder over de zin van het leven, Tinder en waarom er daar iemand in een paardenpak op De Neude ligt te spartelen.

Día de los Muertos (Vrijdag 2 november, 23:00)

Mocht je nou tijdens het Streekbierfestival een sombrero hebben ‘gevonden’. Doe die dan niet meer af. Bij Lucy Lou vier je namelijk de dag van de doden in geheel Mexicaanse stijl. Er zijn hapjes, latin vibes uit de boxen en je kunt er dansen tot je dood neervalt, figuurlijk graag.

Halloween Afterparty: Pumpkin Rescue Instock Utrecht (Zaterdag 3 november, 11:30-22:00)

Je kent het wel, het is Halloween geweest en op zaterdag wordt je wakker, kruip je uit je kist en blijk je alleen nog maar nepbloed in de koelkast te hebben. Goed nieuws! Je hoeft geen honger te lijden vandaag: ga naar de Halloween afterparty aan de Vleutenseweg. Daar redt InStock een hele stapel pompoenen van… Nee, eigenlijk redden ze ze niet. Maar ze zorgen in ieder geval dat ze niet ongebruikt in de prullenbak verdwijnen. Dat betekent dus pompoensoep en pompoenmuffins in overvloed! Oh ja, en als je wilt mag je een pompoentje mee naar huis nemen.

RUBBER (zaterdag 3 november, 23:00-06:00)

Is pompoensoep een goede basis voor hét Gay Feest in Utrecht? Dat ontdek jij dit weekend bij het vierde jubileum van Rubber! Je vindt het feest in BASIS. Daar vind je ook special acts (Glitterservice, De Deurtrutten, Secreet Seleen, RUBBER-friends, balloons and many more craziness!). Een tickets doet je pijn voor €7,50 en daar krijg je gratis shots voor.

Robot-kunst (Zondag 4 november, 10:00-18:00)

Niet schrikken als je zondag door het Museumkwartier fietst of loopt. Het ligt niet aan de pilletjes van gisteren, er staan echt robots. Freerk Wieringa, die de robots maakt, combineert staal met pneumatiek. Het resultaat zie je op zondag in het Museumkwartier. Vind je robots stom? Bekijk dan ook even het andere werk van Freerk: de stalen penis.

TWERK (Zondag 4 november, 18:45-20:00)

Als het niet kan, hoor je er gewoon niet meer bij. Dus start je deze zondag twerklessen bij Sportief Paaldansen in Utrecht. Je kunt meedoen aan de cursus van vier lessen. Daarna kan je het wel schudden.

Geef een reactie

[instagram-feed]