Weekendtips

EROP UUT

Start lekker vroeg deze week en schuif donderdagavond (18.30-21.30) aan voor een maaltijd en een goed gesprek tijdens De Stadstafel in De Stadstuin. Het thema van deze editie is ‘geluk.’ Kunnen we de maatschappij gelukkiger maken? En hoe meten we dat dan? Vrijdag kun je bij ROOST aan de Singel terecht voor de Vrijmiherfstborrel (16.00-22.00). Sjoel samen met je collega’s het weekend in onder genot van een Bockbiertje, glühwein en een lekkere borrelhap. ’s Avonds nog energie over? Dan kun je door naar Café Lebowski, waar ze op Fab Friday  (vanaf 18.00) met al je favoriete funky tunes het weekend inluiden.

Reis zaterdag af naar Lombok, waar bij De Voorkamer Het Atelier (15.00-17.00) wordt georganiseerd. Neem je teken-, schilder- of schrijfspullen mee en ontmoet andere creatieve geesten uit je eigen stad. Kijk je liever naar kunst dan dat je het zelf maakt? Ga dan langs bij het Centraal Museum. Daar is namelijk nog tot 18 november De Line Up te zien: een tentoonstelling over tekenen van 1950 tot nu. Daarna kun je voor een hapje eten terecht bij Food Festival Hoog Catharijne: geniet van eten afkomstig van de verschillende restaurants die zich in Hoog Catharijne gevestigd onder het genot van muziek en entertainment!

Ook op je luie zondag is er genoeg te doen. Struin over de laatste Home Made Market (11.00-17.00) van dit jaar op Mariaplaats waar, naast kunst en unieke huisgemaakte producten, ook foodtrucks en een zweefmolen te vinden zijn! Staat jouw zondag in het teken van rust en wil je het liefst helemaal zen aan je week beginnen? Begeef je dan naar Soia, waar je voor slechts een paar euro een rustgevende yoga-les (11.00-12.00) kan volgen. Bij slecht weer binnen, bij mooi weer lekker buiten!

Hup, erop UUT!

Geef een reactie

[instagram-feed]