Weekendtips

EROP UUT

Vrijdag wordt bij het Betweter Festival (19.30-02.00) de aftrap gegeven van het Weekend van de Wetenschap. Je bekijkt zaterdag je hersenen, ziet natuurkunde in actie of proeft kweekvleesijs (ja echt!). En bezoekt de opening van Climate Planet (19.00-23.00) op het Jaarbeursplein! Dit wordt geopend door niemand minder dan Burgemeester Jan van Zanen. Daarna geniet je van de film ‘Climate Planet’, een optreden van Aafke Romeijn en een spectaculaire lichtshow van Light-Up Collective.

Zondag gaat je wekker vroeg om nog even te rekken en strekken en op te warmen voor de Singelloop. Met tienduizend anderen loop je langs de Utrechtse singels en prachtige binnenstad. Daarna rust je al wandelend uit tijdens de Atelier route (11.00-17.00), ontdek je onderweg een vette game bij het Firstlook Festival en verwen je jezelf met een unicorn cupcake van het Frenchie café.

En dan plof je zondagavond met een voldaan gevoel en een dampend kopje thee weer in je oude vertrouwde bank. Of toch nog even een bezoekje aan het optreden van Zweeds-Argentijnse singer-songwriter José Gonzalez?

Geef een reactie

[instagram-feed]