Weekendtips

EROP UUT

Wil je op zaterdagavond het weekend met je moeder al starten? Dat kan in TivoliVredenburg. Daar speelt het trio DMF om 21:30 op het harp festival. Doriene Marselje, Mara Tieles Cutié and Felicia van den End spelen in een klassieke bezetting van harp, viool en fluit. Door het gebruik van live elektronica maakt het trio originele bewerkingen van bestaande muziek.

Mocht je op zondagochtend graag rustig willen beginnen aan Moederdag, ga dan gezellig samen naar de ‘Moederdag brunch’ (12:00 – 15:00) bij KANTIEN. Voor maar €16.50 p.p. kunnen jullie genieten van overvolle planken vol met lekkers.

Uit gebruncht? Dan is het tijd om te genieten van heerlijke ‘New York Style – Jazz’ bij ‘Mom & Jazz’. Van 15:00 tot 18:00 bij Stan & Co. Alle moeders krijgen een gratis cocktail op vertoon van één of meer kinderen.

Hebben jij en je moeder toch meer zin om lekker te slenteren over een hele leuke markt? Ga dan samen naar de ‘Swan Market Utrecht’ in de Werkspoorkathedraal (11:00 – 17:00). Hier vind je allerlei toffe spullen, muziek, een heus foodcourt, en genoeg kraampjes om langs heen te slenteren alsof je in het buitenland bent.

Geef een reactie

[instagram-feed]