Weekendtips

EROP UUT

Het kwik gaat weer stijgen, de zomer komt eraan! En dat kan je vieren op zaterdag tijdens de ‘End of Winter Barbeque‘ bij Soia – Strand Oog in Al (16.00-23.00). Een ticket voor een vlezige of vegetarische barbecue vind je hier! Koud? No worries, er zijn hottubs en kampvuurtjes.

Op zaterdag kun je ook terecht bij Mick O’Connells voor een ouderwetse pubquiz tijdens de International Night (21.00-23.00)! Je entree van €3,50 wordt besteed aan de goede doelen organisaties: ’13 Zelfmoordpreventie’ en ‘Uitgestelde Kinderfeestjes’.

Zondag sluit je het weekend af tijdens Gluren bij de Buren in De Voorkamer. De Syrische dichter Bakr al Jaber en de Nederlandse fotografe Hillie de Rooij reflecteren met hun werk op ervaringen in Syrië en de complexiteit van het Westerse leven. Er zijn voorstellingen om 12.45, 14.15 en 15.45 uur. Smaakt naar meer? Je kunt zondag terecht bij maar liefst 181 huiskamers, 181 lokale acts, 543 optredens! Keuze te over. Het hele programma van Gluren bij de Buren bekijk je hier, en bekijk ook hier ons verslag van Gluren bij de Buren 2017!

Liever nog iets langer weekend? Maandagavond draait Filmtheater ’t Hoogt de film ‘Patience, patience, you’ll go to paradise!‘ (19.00-21.15), over emancipatie en integratie. Al je vragen kun je na de tijd kwijt tijdens de Q&A met sociaalwetenschapper dr. Fenella Fleischmann. En dat allemaal voor de gratis! Wel even van tevoren een plekje reserveren bij ’t Hoogt, voordat het vol is.

Geef een reactie

[instagram-feed]