Weekendtips

Fonteyn Festival: drie dagen wijn, foodtrucks en muziek!

December staat voor de deur en dat betekent: cadeautjes! Daarom geven wij een Fonteyn Flight (t.w.v. 27,50) weg. Wat dat precies inhoudt? De Fonteyn Flight is voor twee personen, met keuze uit twee verschillende soorten wijn, twee bijpassende gerechtjes, twee wijnglazen en twee nix18 toegangsbandjes (t.w.v. 10,40 euro). Deze leuke aanbieding is ook te koop bij de kassa. Hoe je kans maakt op deze toffe prijs? Like onze Facebook-pagina (als je dat natuurlijk niet allang gedaan hebt!) en tag je leuke festivalganger in de comments!

Een wijntje voor War Child
Het festival steunt voor derde jaar op rij een Warchild project met de verkoop van toegangsbandjes. Warchild helpt kinderen in conflictgebieden traumatische gebeurtenissen te verwerken en zal een paar oefeningen demonstreren met de aanwezige kinderen tijdens de workshop. Stap het winters paradijs in nadat je een glas huurt, om vervolgens dansend op de lekkere beats van DJ GNOE of op de swingende nummers van Sam Rodrigues langs te gaan bij de allerlekkerste foodtrucks, zoals die van Appeltje Hy’tje met hun ‘geheime ingrediënt’ liefde of wat lekkers van de BBQ van Stan & Co. Een goed doel steunen is nog nooit zo makkelijk geweest! Daarnaast kun je op zondagmiddag met eigen ogen ervaren wat er met dat geld gebeurt tijdens de Warchild Workshop.

Meebouwen met Fonteyn Festival
Onderdeel worden van zo’n toffe en drukke wijnfestival? Dat kan! Fonteyn Festival zoekt vrijwilligers voor drankverkoop en voor achter de kassa. Affiniteit hebben met festivals en dergelijke is een pre, maar geen must. Ben je al enthousiast?! Stuur gezellig een mailtje naar amaya.alvarezhensen@gmail.com.

Blijf up-to-date
Wil je graag up-to-date blijven van de allerleukste en tofste nieuwtjes omtrent het festival? Like het evenement op Facebook en wees ervan verzekerd dat je niets mist! Ook de line-ups voor verscheidene events worden hier bekend gemaakt. Gedurende het festival staat de paparazzi uiteraard klaar voor jullie knappe koppen, die je tevens op deze Facebook-pagina terugvindt!

Wij gaan tijdens deze vierde editie op pad, tastend naar de allermooiste verhalen, de leukste sfeerimpressies en opzoek naar de lekkerste wijntjes en hapjes. Dus, stay tuned! Want: wordt vervolgd…

Het wijnfestival is onderdeel van het Knüss Winterfest! Zie www.knusswinterfest.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

[instagram-feed]